Αναζήτηση
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Menu

Τρόποι Πληρωμής

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή με Αντικαταβολή

Εξοφλείτε τα βιβλία κατά την παράδοση στο χώρο σας. Στην περίπτωση της αντικαταβολής η εκτέλεση της παραγγελίας γίνεται από εμάς την επόμενη εργάσιμη ημέρα, ενώ η παράδοση σε εσάς γίνεται από τις ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ (υπηρεσία «Πόρτα-Πόρτα»), από μία (1) έως τρεις (3) εργάσιμες ημέρες.

Για τις παραγγελίες εντός Ελλάδας τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον Εκδοτικό Οίκο.

Hellenic_Post_Courier.svg
truck22

Πληρωμή μέσω Τράπεζας

Προεξοφλείτε την παραγγελία σας σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε:

Τράπεζα Eurobank  : ΙΒΑΝ GR77 0260 2320 0005 7020 0638 340

Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ  : IBAN GR53 0172 2000 0052 0002 1042 495

και μας στέλνετε το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο 2310-210729 ή με e-mail στο  info@tziola.gr. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας με τις ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ (υπηρεσία «Πόρτα-Πόρτα»).

Για τις παραγγελίες εντός Ελλάδας τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον Εκδοτικό Οίκο.

eurobank
piraeusbank

Αγορές από το Εξωτερικό

Για παραγγελίες από το Εξωτερικό πρέπει να προ συνεννοηθείτε με τον Εκδοτικό Οίκο έχοντας υπόψη σας ότι, τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον παραλήπτη (ανάλογα με το βάρος, τον προορισμό και σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο των ταχυμετφορών ΕΛΤΑ). Η πληρωμή της παραγγελίας γίνεται με προεξόφληση του συνολικού ποσού σε έναν από τους παραπάνω λογαριασμούς τραπεζών που συνεργαζόμαστε. Μετά την προεξόφληση, αποστέλλετε το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο +30 2310-210729 ή με e-mail στο  info@tziola.gr. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, σας αποστέλλουμε την παραγγελία με τις ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ.

Για πλήρη ενημέρωση σχετικά με τα έξοδα αποστολής και επιβεβαίωση των στοιχείων αποστολής της παραγγελία σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Εκδοτικό Οίκο ΤΖΙΟΛΑ στο info@tziola.gr ή καλέστε στο +30 2310 213912.

globe red
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.