• Κωτσόπουλος Σταύρος

Ξεφύλλισμα

Περιεχόμενα

Νέο
ISBN: 978-618-221-116-8

ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΥΔΟΞΟΥ: 133029746

ΕΚΔΟΣΗ: 1η Βελτιωμένη Έκδοση

ΕΤΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: 2024

ΣΕΛΙΔΕΣ: 640

ΓΙΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑ: ΣΧΗΜΑΤΑ/ΠΙΝΑΚΕΣ

Κατηγορίες: , .

ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΛΟΠΟΙΗΣΗ ΑΣΥΡΜΑΤΗΣ ΔΙΑΔΟΣΗΣ, 1η Βελτιωμένη Έκδοση

Συγγραφέας/είς: Κωτσόπουλος Σταύρος

€54.00

Ποσότητα:

Εφαρμογές στn σχεδίασn ασύρματων τnλεπικοινωνιακών συστnμάτων

Ο στόχος του παρόντος βιβλίου, είναι να δώσει τις βασικές αρχές της ασύρματης διάδοσης, τη βασική θεωρία της μοντελοποίησης ενός ασύρματου καναλιού, τις σύγχρονες εξελίξεις της θεωρίας αυτής λαμβάνοντας υπόψη μεγαλύτερο εύρος ηλεκτρικών και ηλεκτρομαγνητικών παραμέτρων των εμπλεκομένων οντοτήτων των συστημάτων εκπομπής και λήψης καθώς και των ιδιαιτεροτήτων των μέσων διάδοσης και μια σειρά εφαρμογών, ώστε να γίνει κατανοητή η σημασία και η χρήση των μοντέλων ηλεκτρομαγνητικής διάδοσης στη σχεδίαση ασύρματων δικτύων.

Περιέχει: Εισαγωγή - Πρόλογος - Βασικές Έννοιες της Ηλεκτρομαγνητικής Διάδοσης και των Τεχνικών Χαρακτηριστικών των Ασύρματων Συστημάτων - Ντετερμινιστικά Μοντέλα Ηλεκτρομαγνητικής Διάδοσης Βασιζόμενα στη Μέθοδο της Ιχνηλάτησης των Ακτίνων - Εμπειρικά και Ημι-εμπειρικά Μοντέλα Ηλεκτρομαγνητικής Διάδοσης - Στατιστικά Μοντέλα Μικρής Κλίμακας - Εφαρμογές των Μοντέλων Ηλεκτρομαγνητικής Διάδοσης στα Επίγεια & Δορυφορικά Ασύρματα Δίκτυα - Ευρετήριο

ISBN: 978-618-221-116-8
Κωδικός Ευδόξου: 133029746
Έκδοση: 1η Βελτιωμένη Έκδοση
Έτος έκδοσης: 2024
Σελίδες: 640
Εκτύπωση: Τετράχρωμο
Διαστάσεις: 17 x 24
Εξώφυλλο: Σκληρό
Εκδότης: Εκδόσεις ΤΖΙΟΛΑ
Για Διδάσκοντα: ΣΧΗΜΑΤΑ/ΠΙΝΑΚΕΣ

Υποστηρικτικό Υλικό

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 213912 / 247887 ή στείλτε μας email στο info@tziola.gr, για να σας αποστείλουμε το υποστηρικτικό υλικό του βιβλίου (μόνο για καθηγητές Τριτοβάθμιας Εκπ/σης που έχουν υιοθετήσει το σύγγραμμα στη διδασκαλία τους μέσω του συστήματος του Ευδόξου).

Ο Σταύρος Κωτσόπουλος γεννήθηκε το 1952 στο Άργος Αργολίδος. Το έτος 1975 έλαβε το Πτυχίο Φυσικής από το αντίστοιχο Τμήμα της Φυσικομαθηματικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και το έτος 1984 το Δίπλωμα του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού από την Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών. Είναι κάτοχος των τίτλων Master of Phiιoshophy (M.Phil) και του Doctor of Phiιosophy (Ph.D) από τις μεταπτυχιακές σπουδές που πραγματοποιήθηκαν στο Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Bradford του Ηνωμένου Βασιλείου. Είναι μέλος του Διδακτικού & Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ) στη βαθμίδα του Καθηγητή του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και από το έτος 2004 μέχρι σήμερα είναι Διευθυντής του Εργαστηρίου Ασύρματης Τηλεπικοινωνίας. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται στη θεωρία των ασύρματων επικοινωνιών καθώς και στην ασύρματη διαδικτύωση. Για το σκοπό αυτόν. η καθοδηγούμενη από αυτόν ερευνητική ομάδα του Εργαστηρίου Ασύρματης Τηλεπικοινωνίας στοχεύει (α) στη θεμελιώδη έρευνα προκειμένου να επιτευχθούν υψηλής αξιοπιστίας και ασφαλείς επικοινωνίες μέσω του ασύρματου καναλιού και (β) στην υλοποίηση των αρχών σχεδίασης των ασύρματων δικτύων της επόμενης γενιάς. Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος και της Πανελλήνιας Ένωσης Ηλεκτρολόγων και Μηχανολόγων Μηχανικών.